**op 23 november 2016 is Eelco, gesteund door zijn naasten, in alle rust overleden. Zijn euthanasiewens is op…

Er zijn zo veel dingen waar ik op dit moment eigenlijk over zou willen bloggen. Maar toch doe ik het niet. Sommige dingen mag ik gewoon niet bloggen omdat ze nog niet in de openbaarheid mogen komen. Andere dingen raken andere mensen en ik vind dat ik daar heel voorzichtig mee om mag gaan.
Maar de belangrijkste reden is eigenlijk dat elke keer als ik begin ik me zo kwaad maak over dingen dat ik er zelf last van heb. En bloggen is leuk, maar het moet niet ten koste gaan van mijn eigen gezondheid. En op dit moment merk ik al dat ik behoorlijk veel last heb van mijn gezondheid. Slaap slecht, hoofdpijn, spierpijn. en dat is alleen het somatische deel. De rest is niet zo moeilijk te raden.

Moet ik me zorgen maken? Nee, ik herken dit van mezelf en ik weet dat ik er wel weer uit kom. Deze week gaat nog zwaar zijn, want erg druk met belangrijke dingen, maar daarna verwacht ik toch echt een periode van rust.

Dus maak je geen zorgen, ik overleef het wel. Heb de hulp die ik nodig heb, zowel professioneel als van goede vrienden.

0