Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Ola iedereen,

Het is alweer vrijdag. De weken gaan snel, en dat is niet erg! Want hoe sneller de weken / maanden gaan des te sneller ik op vakantie ga. (Gevoelsmatig sneller natuurlijk, anders is het ook zo raar). Ik zit me tijdens het typen ook te bedenken wat ik ook al weer het weekend ga doen. Al snel kom ik er achter dat ik nog niets op de planning heb. Wat gaan jullie dit weekend doen? Misschien dat ik daar ideeën uit op kan doen.

Vandaag ook een gesprekje met de Jobcoach hier bij #jongatwork, kan ik weer vertellen dat het goed met me gaat. Dat is best wel leuk om te doen. Na een aantal tegenstandjes heb ik nog steeds geen chaos. (klop klop). Natuurlijk af en toe nog wel een beetje onrustig maar ik weet de orde goed te behouden. Misschien gaan Kevin en ik vanmiddag een vlog maken. Het is misschien kortdag, maar is er een onderwerp waar jullie onze mening over willen horen? Laat het dan even weten in de reacties.

Dit was weer lekker kort en krachtig. Net als mijn denkwijze haha.

Groetjes,

Plectra