Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

Ik heb een klein dilemma. Mijn chaos is nu al een tijd weg *klop klop* en m’n ritme is ook in orde. Alleen nu slaap ik slecht in en slaap heel erg diep dat er voor zorgt dat ik niet goed op kan staan. Ik heb al een aantal dingen geprobeerd zoals niet te veel koffie en suiker nuttigen. Alleen merk ik niet zodanig veel verschil. Mijn vraag aan jullie mijn trouwe bloglezers of jullie tips voor mij hebben. Laat het even weten via @plectra op Twitter.

Gelukkig gaat het ondanks het slaap dilemma ontzettend goed met me. Ik ben de dagen dat ik moet werken keurig bij #JongatWork. Thuis gaat ook alles goed met me. Alles is keurig opgeruimd en verveel me niet in m’n vrije tijd.

Ook wil ik toch nog even mededelen dat als je ook een blog wil schrijven over Broedplaatsz of eigen ervaringen in de zorg dat dat mogelijk is. Neem dan even contact op via de twitter van @broedplaatsz , @inekeheltzel of @plectra.

Groetjes, Plectra